محل تبلیغات شما
 [
Sep 8, 20 1:25:17 AM
 21
سلام و سپاس از حسن توجه تون، جناب دکتر شیوای گرانقدر، متون بالا پیشتر در همین گروه اندکی به چالش کشیده شد!
موضوع عارفانه های عاشقانهٔ جناب جلال الدین بلخی (ره) بحث دیگری دارد با موضوع اعتقادی اش، موضوع اعتقادی جناب مولوی با حقیقت معصومان اثنی‌عشری علیه السلام» در تعارض صریح است و ما نمی توانیم از نظر شریعت ایشان را جزو پیروان امامان شیعه اثنی‌عشری قراردهیم! حتی به صراحتِ جناب کریم زمانی (بزرگترین مولوی پژوه زندهٔ عصر حاضر) ایشان شیعه» نیستند!
بنده خود در کنار استاد رضا بابایی در انجمن قلم حوزه از ایشان در باره مذهب مولوی سؤال کردم، جوابشان این بود که جناب مولوی، مسلمان و پیرو مذهب سنی حنفی هستند».
بنده نیز به جناب مولوی و آثارش علاقهٔ وافر دارم، اما از آثار ایشان برای معرفی ادبیات شیعی و امامیه، شاهد مثال نمی آرم!
تعاریف ایشان از مولاعلی علیه السلام و موضوع کربلا و دیگر موارد از مدح و ستایش های ایشان صرفاً ذوقی» است! مثل مدایح مرحوم ابن ابی الحدید»، مثل اشعار مرحوم جرق جرداق»، حضرات معصومین علیهم السلام را به جهت اعتقادی و اعتبار امامت مدح نکرده اند، به جهت تقوا و زهد و ورع ستایش کرده اند و حتی برایشان ولایت کلیهٔ مطلقه» قایل نیستند و ولایت آنان را مثل صحابه»، عام» می دانند!
پس عزیز دل برادر به برخی از استادان مکتب ادبی اهل بیت علیهم السلام، خرده نگیرید! چه متکلمان و فقهای امامیه، چه ادبا، چه وعاظ، چه شاگردان ابجد خوان این مکتب، نسبت به برخیظواهر» و غلو» هایی که در بارهٔ متصوّفین درایران می شود؛ عکس العمل نشان می دهند و گاه از حالت نقد خارج و به تعصب منتهی می شود!
استاد وثوقی بزرگوار همانند شما در نقد و نظر، خود از اهل ادب هستید و ماشاءاللّه جامع الأطراف در شناخت عرفان اسلامی!
بحث ها بس عمیق اند و دارای نگرش های سطحی و احساسی نیستند. حتی مطالب شما و ایشان، خود کلاس درسی برای امثال بنده است!
پس استدعا دارم به شکل حداقل پرسش و پاسخ» مباحث را مستدل و متقن دنبال کنید. مؤید و منصور باشید ان شاءاللّه :white_check_mark::books::bouquet::blush:
25
[1:50:32 AM]:
سیدعلی اصغر ALi Mousavi:
بحث روی مکتب و مذهب» است!
مکتب عام» سنت وجماعت! با مکتب خاص» اهل بیت علیهم السلام یا مکتب امامیه!
جناب مولوی در مثنوی دفتر دوم در باب ولایت»، به صراحت ولایت را نوعی» معرفی می کند! حتی ولایت امت»
(صحبت ما روی خلافت نیست! عوام امت تفاوتی در خلافت بین امام علی علیه السلام و شیخین قائل نیستند، اما ولایت موضوعیت الهی دارد،نه انتخابی)
را بین علی و عمر» ، عام می پندارد و با صراحت می گوید:

( 8)پس به‌هر دوری ولی‌ای قایم است
تا قیامت آزمایش دائم است

( 819)هر که را خوی نکو باشد برست
هر کسی کو شیشه‌دل باشد شکست

( 820)پس امام حی قایم آن ولی ‌است
خواه از نسل عمر، خواه از علی ‌است

( 821)مهدی و‏ هادی وی است ای راه‌جو
هم نهان و هم نشسته پیش رو

مثنوی در ادامه به وجود قطب به عنوان ولی و زیر مجموعه های هرمی» اش می پردازد که عزیزان خود می توانند در کتاب مثنوی معنوی مرور نمایند. :books::white_check_mark::blush:
[10:21:52 AM]:
Forwarded message
سپاس از بذل توجه حضرتعالی
موافق با فرمایش شما بحث ها بسیار ریشه ای تر از این حرفهاست و چون تعصب در این موارد موضوعیت دارد کار به جدل می کشد.
بنده هم از شما و استاد وثوقی و دیگران می آموزم.
حقیقتا مطالعه ای در مورد سیر عرفان در تشیع ندارم. چون عموم حضرات ادبای عرفان سرای فارسی سنی هستند. لااقل پیش از صفویه. و منبعی جز آن برای ورود به این بحث ندارم.
چشم به راه طرح متقن مباحث هستم.
موید باشید
[5:49:42 PM]:
Forwarded message
 [
May 6, 2016 12:11:05 AM
25نه تخریب ! نه تضعیف می شود و نه قابل تغییر است ! فقط "بشرمادی" آن را "تحریف" کرده استو برای آنچه خود آفریده است !!! حتی در برخی "شبه دین ها"درس آموزش و ارتقاء "روح" هم گذاشته است !!! متاسفانه !/چیزی که از عالم "مجردات" است ! چگونه می رقصد و یا احساساتی می شود ؟! ما در عالم "نفس" برای "اموات" طلب مغفرت می کنیم که در حالت برزخ {عالم احساس و صور یا عالم مثال} خوشحال شوند و با احساس خداوند احساس لذت کنند! همان گونه که ما وقتی از کسی برای خود "تعریف و توصیف " می شنویم دچار شعف می شویم !:blush::rose::apple:

پیوند (شعرعاشقانه)

بخش سوم مطالب نقد عرفانی استاد سیدعلی اصغرموسوی در گروه تلگرامی"آرایه های عقل و عشق"

ادامه مباحث عرفانی از گروه تلگرامی "آرایه های عقل و عشق"

اصغر ,جناب ,های ,سیدعلی ,ایشان ,am ,سیدعلی اصغر ,اصغر saapoem ,جناب مولوی ,می شود ,اند و ,سیدعلی اصغر saapoem ,saapoem forwarded message ,اصغر saapoem forwarded ,دکتر شیوای گرانقدر،

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه عمومی حبیب الله امامی نمین tawdracolta heimicura cragenrenre weiphinawor فیتنس عاشقانه ها سکوت کهنه ی من ... mochrecoomo ولادت عشق